Preduskrsni tjedan u shopping centru Dalmare

Početna stranica / Popusti / Preduskrsni tjedan u shopping centru Dalmare
Preduskrsni tjedan u shopping centru Dalmare

Samo nekoliko dana nas dijeli od obiteljskih okupljanja u povodu uskrsnih blagdana. Mnogi su već kupili sve potrebno za blagdanski stol, obojili pisanice ili barem nabavili sve što im je za to potrebno, no mnogi će u kupnju tek krenuti.

Kako bi vam tijekom shoppinga bilo što zabavnije, Dalmare je pripremio razne sadržaje u predblagdanskom tjednu s posebnim naglaskom na aktivnostima za najmlađe. Odlučite li u kupnju povesti mališane, odvedite ih u igraonicu Happyland na drugom katu shopping centra Dalmare. Uz nadzor stručnih teta, mališani će od 22. do 26. ožujka od 11 do 13 te od 17 do 19 sati moći sudjelovati u radionicama izrade pisanica, čestitki, uskrsnih zečića i još mnogo toga.

Male zaljubljenike u kazališni izričaj oduševit će predstava “Školski krug”, 26. ožujka u 11 sati, te lutkarska priča “Tko sam, što sam” koja je na repertoaru isti dan u 17 sati.

Velika subota u Dalmareu ima i humanitarni karakter. Ako želite pomoći onima kojima je to najpotrebnije, produžite do glavnog trga shopping centra Dalmare, razgledajte dječje radove nastale na spomenutim radionicama i kupite poneki. Tako ćete pomoći Udruzi Aurora i njezinim štićenicima. Naime, Udruga Aurora okuplja djecu i mlade s cerebralnom i dječjom paralizom te tjelesnim invaliditetom koji pohađaju redovne vrtiće, škole ili fakultete te se, osim po pomoći pri kretanju, ne razlikuju od vršnjaka.

Ogladnite li, u subotu, 26. ožujka, restoran Paparazzi, pokraj igraonice Happyland, pripremio je poseban jelovnik – obiteljske menije za troje ili četvero po cijenama od 80, 100 i 150 kuna.

Logitip Zagreb montaža